Soepporter actie

31-03-2014

Beste vereniging,

Allereerst bedankt voor jullie deelname aan de Struik Soepporter Actie! Bijgaand stuur ik jullie de benodigde informatie toe. De actie start op 23 maart a.s. en heeft een looptijd van twee weken, t/m 5 april). De actie werkt als volgt: klanten krijgen bij DEEN bij aankoop van 3 Struik producten (Struik soep 800 ml. of knakworsten) een gratis soepkom die bedrukt is met het logo van uw vereniging.

Voorafgaande aan de actie wordt er bij uw DEEN winkel een startpakket afgegeven. Dit pakket is bestemd voor uw vereniging en krijgt u geheel gratis aangeboden van Struik en DEEN. Het pakket bestaat uit 50 soepkommen (met bedrukking), een startvoorraad Struik maaltijdsoepen en een POS-pakket. De bedrijfsleider van de winkel zal contact met u opnemen om een afspraak te maken over de aflevering van het pakket. Het POS-pakket bestaat uit 2 posters en 400 flyers. Wij willen u vragen om de posters op te hangen in uw clubgebouw. Immers, hoe meer supporters weten over de actie, hoe groter de kans dat uw vereniging die hoofdprijs in de wacht sleept. Als de actie in onze winkels is afgelopen ontvangt u van DEEN de overgebleven bedrukte soepkommen en een bedrukte Hot pot (om de soep in warm te houden).

Wat is dan precies die hoofdprijs? De club die de meeste barcodes verzameld van Struik producten maakt kans op een clubhuis metamorfose ter waarde van €5000,- euro. Alle informatie hierover vindt u in de brief die is bijgesloten bij het pakket wat u ontvangt van de bedrijfsleider van uw DEEN winkel.

In de bijlage van deze mail vindt u een advertentie waarin het logo en de naam van uw vereniging is verwerkt. Om de actie extra kracht bij te geven, zou u deze advertentie op de website of Facebookpagina kunnen plaatsen. Naast de advertentie vindt u ook nog een gegevenslijst, waarin staat vermeld aan welk filiaal u bent verbonden en staan de contactgegevens van de desbetreffende bedrijfsleider.

Wij hopen op Soeper leuke actie!

Met vriendelijke groet,

Remko Groot