VVW sluit goed seizoen stijlvol af. 3-2 winst op VVS

12-05-2014

VVW sluit goed seizoen stijlvol af. 3-2 winst op VVS

Bij aanvang keken we allemaal verrast op toen de bekende oud-betaald voetbal scheidrechter Roelof Luinge de leiding bleek te hebben. Toch mooi, dat iemand die op het hoogste niveau gefloten heeft, nu VVW floot. Hoewel Luinge natuurlijk ook beseft dat VVW niet de eerste de beste club is. Hij floot een goede pot. VVW heeft een prima seizoen stijlvol afgesloten door de volle winst bij VVS te pakken. 3-2 winst. En dat met een gewijzigde opstelling. Stijn Meester en Frank Hooiveld op de flanken. Lex Schilperoort de defensie leidend en Twan Sijm doorgeschoven naar het middenveld en alle vier voldeden prima op die plaatsen. Ivo Rohling heeft met zijn trainingsstaf jonge jongens laten groeien dit seizoen, dus we kunnen vooruit. Toen Rens Grooteman geblesseerd werd vervangen in de eerste helft diende het volgende talent zich al weer aan. Rob Neuvel. Enige jaren terug als pupil van de week samen met Rob Rinkel op de foto, nu samen strijdend voor de winst van onze club. Mooi.

VVW was behoudens een periode in de eerste helft en tweede helft de bovenliggende partij en creëerde verreweg de meeste kansen. VVS kwam echter wel door een mooie goal op voorsprong. Maar zoals het hele seizoen toonde VVW wederom veerkracht bij achterstand en middels onze topscoorder bogen we dat om naar 1-2. Door een kleine beoordelingsfout werd het 2-2, maar de winnende goal ging via de vier meest constante spelers van dit seizoen. Uiteraard zonder anderen tekort te doen, want iedereen heeft een groot aandeel geleverd vanuit de brede selectie, welke VVW rijk is. Bij de winnende treffer is het Bert Steltenpool die na een goede actie Rob Rinkel aanspeelt. Die weet Twan Sijm goed te vinden, die op zijn beurt de uitstekend spelende John de Wit inspeelt. Met een droog schot beloont John de Wit zijn prima seizoen met de winnende treffer tegen VVS.

Namens Peter Schilperoort dank ik de selectie voor dit goede seizoen. Wij hebben er van genoten, schreven graag de verslagen en vinden beiden dat VVW prima vooruit kan met de spelers die het in haar selectie heeft. Volgend jaar een niveautje hoger, periodetitel pakken als beloning en weer een tijdje(of langer) meedoen om de bovenste plaats. We zullen het zien. Wij hebben er vertrouwen in. Door de keurige plaats vier, maar zonder periodetitel zit het er nu in competitieverband op. Hou het niveau vast en wij kijken uit naar volgende seizoen.

Ton Sijm en Peter Schilperoort

Op de foto: Bert Steltenpool scoort de 1-2 temidden van VVS spelers