Kampioenschap F5

15-05-2014

Kampioenschap F5

Zaterdag 3Mei was het zover we moesten tegen Always Forward F10 dit was de beslissingswedstrijd om het kampioenschap. Door personele problemen hadden we de wedstrijd verplaatst naar 10.30 zodat we spelers uit de F4 konden halen, hiervoor dank. De wedstrijd begon en je kon gelijk zien dat de jongens er zin in hadden want ze bleven drukken op het doel van de tegenstander. Het lukte maar niet om een doelpunt te maken, maar uit een afgeslagen bal vanuit een corner knalde Nanne de bal in het dak van het doel een mooi en verdiend doelpunt. We gingen rusten met een 1-0 voorsprong. De tweede helft begon en je kon gelijk zien dat de mannen geen genoegen namen met deze magere voorsprong. Uit een mooi opgezette aanval kopte Dax de bal in het doel, met dit doelpunt was de ban gebroken en geloofde de mannen van Forward er niet meer zo in wat resulteerde in een 7-1 winst en dus het KAMPIOENSCHAP. Na het douchen had Maria in de kantine een echte kampioenstafel klaar staan met drinken en chips voor de mannen klasse. Nu nog een paar wedstrijden en toernooien en dan zit het seizoen erop, ik hoop dat jullie net zo genoten hebben als wij en dat we volgend seizoen allemaal weer meedoen.

Groetjes Rogi erHeddes en Ron de Haas

Achterste rij Ron de Haas,  Rogier Heddes

Middelste rij Timo Verra Kevin Lucassen Nanne de Haas en Scot Verlaan

Voorste rij Dax Meester Mees vd Gulik en Ray Heddes.