VVW 2 showt zich naar mooie overwinning

25-08-2014

VVW 2 showt zich naar mooie overwinning

De selectie is breed is dit jaar en daarom eens kijken wat ons tweede team ging doen tegen reservehoofdklasser ZAP 2. Dat was gewoon genieten. Vanaf het moment dat ik kwam, men stond al 1-0 achter, heb ik alleen maar een beter VVW gezien. Bij het tweede gaan minder supporters mee, maar die er waren genoten met volle teugen van het mooie spel van onze jongens. De 1-0 achterstand bleef tot diep in de tweede op het scorebord staan en de verdiende beloning leek uit te blijven. Een kwartier voor tijd een mooie diepe bal op Gijs Laan, kapte met links naar binnen en zocht met rechts de lange rechterhoek. Een beauty. Allemaal waren we het er over eens. Zo’n mooie goal hoort bij deze wedstrijd. Niet vermoedend dat het nog mooier werd. Je hebt goals die maak je bijna in je eentje. Rob Neuvel maakte er zo één. Speelde zich vrij, zette zich alleen voor de keeper ter hoogte van de 11 meter en lobde/stiftte de bal over de keeper precies onder de lat. Ik zat op het bankje, maar ging even staan met de handen op elkaar. Zijn ouders zaten naast me en die glommen van oor tot oor. Terecht. Een wereldgoal op amateurniveau. Al met al speelde het hele team, inclusief nieuwkomer Frank van Ophem een puike wedstrijd. Bijzonder is ook dat Thomas Mathot de keepershandschoen heeft opgepakt om het personele probleem binnen de selectie op te lossen. Top Thomas.

Eerste prijs van VVW 1

Ons eerste team heeft een mooi resultaat geboekt door de Scholtens-Cup te winnen tijdens het toernooi in Nibbixwoud. Hauwert werd met 4-1 verslagen en SEW met 5-2.