Minutenspel V.V.W. betaald 1e €50,00 uit.

26-10-2014

Dit seizoen kunnen supporters van V.V.W.1, vanaf € 20,00 de mogelijkheid geboden minuten kopen voor de thuiswedstrijden van V.V.W.1 voor de gehele competitie 2014-2015. Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal € 50,00 wanneer V.V.W.1 in hun minuut een doelpunt scoort. Vandaag was de eerste uitbetaling van het minutenspel bij V.V.W., in de 32e minuut werd er door John de Wit gescoord.
Deze minuut was gekocht door Jan de Haan, in de rust kon door bookmaker Frans Bakker de eerste €50,00 worden uit betaald. Staat uw naam nog niet op bord van het minutenspel en heeft u interesse om ook mee te doen dan kan dat nog. We kunnen nog minutenspelkopers gebruiken want het bord is nog niet vol. Steun de club die u lief is en geef u op bij Frans Bakker of Kees Rinkel. Betaling:
U kunt uw betaling contant voldoen bij Frans Bakker. Voor vragen of reserveringen van minuten kunt u een e-mail sturen naar fjbakker@quicknet.nl.