Strandvogels en VVW spannen samen

08-12-2014

Het is elk jaar weer moeilijk scheidsrechters te vinden voor de jeugdwedstrijden. Samen zijn we al enige tijd in overleg om onze jeugdleden en vooral de D pupillen hiervoor warm te krijgen.

 

Vorig jaar stranden we nog op tekort deelname, maar dit jaar zijn er maar liefst 21 jongens die de KNVB scheidrechters cursus gaan doen. Aanstaande vrijdag 12 december gaan zij het theoriegedeelte volgen en zaterdag 13 december gaan zij deze kennis in praktijk brengen.

 

Op de Westrand zijn een aantal wedstrijden geregeld die ze dan onder begeleiding gaan fluiten. Uiteraard nog geen hele wedstrijd, maar een klein deel, zodat ze ook weer van elkaar kunnen leren. Dit alles onder begeleiding van enkel docenten van de KNVB. Voor strandvogels is Frans van Velzen het aanspreekpunt en voor VVW is dat Jeffrey Hooiveld.

 

Voor deze jongens zou het leuk zijn als zij ondersteuning krijgen van familie en vrienden, dus als je even tijd hebt komt dan langs. De eerste serie wedstrijden begint om 09.30 uur en de tweede serie om 10.30 uur. Strandvogels en VVW wensen deze enthousiaste scheidsrechters veel succes en wie weet fluit een van deze jongens over 15 jaar wel een internationale wedstrijd en ik zal jullie vertellen dat het zeer lucratief is.

Alle nieuwsberichten

Nieuws