Geen training in de kerstvakantie

09-12-2014

Voor de meeste teams is de najaarscompetitie afgelopen. In het weekend van 13 en 14 december zijn er nog oefen wedstrijden voor de E en F pupillen i.v.m. de scheidsrechter cursus

De laatste trainingen zijn in de week van 15 december.  In de twee weken daarna (van 22 december t/m 2 januari) is er in het geheel GEEN training, klik hier voor een volledig overzicht.

Wie wel denkt te kunnen trainen, komt vermoedelijk aan een gesloten hek. Mocht je toch binnen geraken, zal het in het donker zijn, want de lichten gaan niet aan en gebruik van kleedkamers is er niet bij.

Vanaf dinsdag 6 januari starten we weer met de beste goede voornemens.

In de weekenden van 10/11 en 17/18 januari is er slechts mondjesmaat competitievoetbal, voor enkele teams zijn er misschien bekerwedstrijden.

Zaterdag 24 januari is dan de eerste speeldag van de voorjaarscompetitie.