Beste allemaal,

02-01-2015

Beste allemaal,
Hierbij wens ik alle, leden, donateurs, leden Club van 100, Jeugdvrienden, supporters en een ieder die V.V.W. een warm hart toedracht een mooi en gezond 2015.
Het was december 2004 dat ik als ad interim voorzitter aantrad dus alweer 10 jaar geleden, ja ja, de tijd gaat snel, V.V.W. voetbalde nog achter de kerk, er is in die 10 jaar heel wat gebeurd, gelukkig meer positief dan negatief. Daarvoor hartelijk dank aan al die mensen die zich elke week met hart en ziel inzetten voor V.V.W.
vv V.V.W. is een dorpsclub, waar we met z’n allen erg trots op zijn en dat kun je ook zien. Elke zaterdag staan er veel ouders, grootouders naar de verrichtingen van hun kinderen/kleinkinderen te kijken. Op zondag is het altijd erg druk als het eerste speelt en bij uitwedstrijden heeft V.V.W. altijd heel veel supporters mee. Een dorpsclub heeft ook nadelen want er werd in Wervershoof de laatste jaren nauwelijks gebouwd dus de aanwas van vooral nieuwe jeugdleden laat wat te wensen over. Gelukkig is de bouw van nieuwe huizen weer wat op gang gekomen en zien we direct meer aanmeldingen.
Vanuit Wognum (Gemeentehuis Medemblik) komen er berichten dat men wil bezuinigen, dat liet zich eerst nogal ernstig aanzien, waardoor de 13 voetbalclubs werden gedwongen enorme contributie verhogingen door te voeren. Nadat de verenigingen hebben aangegeven dat dit niet kan, wordt nu in goed overleg met de Gemeente gezocht naar andere oplossingen. Er zal per vereniging een gesprek plaats vinden in het voorjaar van 2015. Wij houden u op de hoogte.
Dat er wat gaat veranderen is zeker. Wanneer vv V.V.W. het financiële jaar goed wil rond komen zullen ook wij moeten bezuinigen en nog meer zelfwerkzaamheden moeten gaan verrichten, als bestuur hopen wij op jullie allemaal te kunnen rekenen.
Daarnaast roep ik jullie op om een verslag te maken van jullie wedstrijd voor de website en Aftrap. Op de website kunnen ook foto’s geplaats worden bij de verslagen van de gespeelde wedstrijden en dat maakt de website van VVW nog mooier en interessanter.
Heel veel voetbalplezier met respect voor iedereen.
Vriendelijke sportgroet,
Het bestuur,