VVW 1 krijgt niet wat het minimaal wel had verdiend, nl. een punt

08-03-2015

VVW 1 krijgt niet wat het minimaal wel had verdiend, nl. een punt

Alhoewel, VVW na tien minuten met tien had horen te staan, verloor de ploeg onterecht. De misdragingen van één VVW-speler ontgingen de leidsman, want donkerrood had op z’n plaats geweest. Dat gebeurde niet en zo werd Woudia-VVW een krachtmeting, waarbij onze achterhoede stond als een huis. Joris Schouten, Frank Hooiveld, Koen Verlaat en Twan Sijm moesten heel wat werk verzetten, maar deden dat met verve. De bal werd voorin niet altijd rustig in het spel gehouden, dus was het hard werken achterin. Toch scoorde VVW de eerste goal. Zelfs Woudia supporters zagen er geen buitenspel in, maar de scheidsrechter wel, dus bleef het 0-0. Rens Grooteman had een mooie omhaal op de lat, maar de eerste helft kwamen beiden ploegen na het onstuimige begin niet tot scoren. In de tweede helft kwam Gijs Laan voor Hidde Koomen binnen de lijnen.

 

Vrij vroeg in de tweede helft viel uit een vrije trap van Woudia onverwachts een goal. De goal viel onder de catogorie: geen mooie goal. Maar de 1-0 was een feit. VVW bleef proberen het spel te maken en dat lukte gaande weg de tweede helft steeds beter. Met enige verbazing lag de scheidrechter de bal op de stip toen Koen Verlaat gelijk opliep met een Woudia speler en samen ten val kwamen in het strafschopgebied. Pingel. Koen kreeg terecht niet eens een gele kaart en de pingel ging gelukkig naast.

 

Tot het einde aan toe hield de grote supportersschare de moed erin om in ieder geval de gelijkmaker te zien. Joris Schouten schoot een mooie vrije trap tegen de kruising. In de 92e minuut kreeg VVW twee 100% kansen. DE ballen werd gekeerd en van de lijn gehaald. Een bitter verlies. 3x achtereen verloren. A.s. zondag tegen SEW moet het tij weer keren. Foto's van de wedstrijd vindt u terug in het menu Foto's.

Alle nieuwsberichten

Nieuws