Klaas-Jan Huntelaar Foundation komt naar VVW

16-03-2015

Beste voetballers en ouders,

Op maandag 23 maart komt de Klaas-Jan Huntelaar Foundation bij VVW voor een leerzame sport- en spelmiddag. Deze dag is speciaal voor tweedejaars E-pupillen en eerstejaars D-pupillen, dat zijn de spelers die geboren zijn in 2003 en 2004. Deze middag begint met een ontvangst van de spelers om 15.45 uur en wordt om 17.45 uur afgesloten.

Hierbij willen we jullie uitnodigen om deze middag mee te maken. Van andere verenigingen hebben we gehoord dat dit een hele leuke en leerzame middag is, dus zorg dat je er bij bent. Voor teams die op maandag hun reguliere training hebben vervangt deze middag uiteraard hun avondtraining.

Met deelname aan deze middag geef je automatisch toestemming voor het maken en gebruik van foto- of videomateriaal voor publicatie- of promotiedoeleinden. Dit is uiteraard geen doel van deze middag, maar hiermee geef je toestemming voor de rechten van de foto’s van de kinderen, die op deze middag worden gemaakt.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers/ouders/grootouders die vanaf 15 uur kunnen helpen deze middag. Mocht je kunnen en willen, laat het weten.

Hopelijk wordt het een leuke, leerzame middag en we rekenen er op dat alle spelers (geboren in 2003 en 2004) aanwezig zijn.  Mocht je onverhoopt niet kunnen, laat het ons weten.

Het programma is als volgt;

15:00 uur: Aankomst Klaas-Jan Huntelaar Foundation

15:45 uur: Ontvangst voetballers