VVW nadert koploper tot op drie punten, volgende week matchday

27-04-2015

VVW nadert koploper tot op 3 punten, volgende week Matchday!

Scheidsrechter benadeelt beide teams in rommelig duel, dure punten laten liggen!

Kleine Sluis – VVW 1-1 (1-1)

Scheidsrechters je hebt ze in alle soorten en maten, deze was met recht een maatje te klein. Al fluit je voor je plezier doe het dan wel volgens de richtlijnen van de KNVB en niet die van jezelf. De duel werd na een minuut of 10 helemaal doodgefloten, eerst dacht het thuispubliek nog dat hij voor VVW was, maar als snel kwamen we met z’n allen op de tribune tot de conclusie dat hij beide partijen op de korrel had. Onterecht geel geven waar niet nodig, de gele kaarten achterwege laten waar nodig. Vrije trappen aan beide partijen werden gegeven terwijl de overtreding toch echt een ander oordeel had moeten zijn. Kortom de wedstrijd werd er alleen maar chaotischer door en kwam het spel zeker niet ten goede.

VVW Begint voortvarend na 5 min verovert John de Wit de bal steekbal op Rob Neuvel die niet zelfzuchtig is en het overzicht bewaart en Erwin Neuvel in staat stelt te scoren. 11e min. VVW staat te klungelen in de verdediging en het is1-1. Dit waren teven de beste 10 minuten van de hele wedstrijd. Want hierna neemt de scheidsrechter de regie helemaal in eigen hand of beter gezegd fluit en kan het geen echte wedstrijd meer worden. VVW had gezien het aantal kansen recht op de overwinning, maar heeft geen echte afmaker in het team wat pijnlijk duidelijk werd. Hidde Koomen moet na een ongelukkige botsing met een andere VVW speler het veld verlaten. Rens Grooteman komt voor hem in de plaats. Levert direct wat kansen op maar helaas niet de benodigde doelpunten.

Spannend is het nog wel de laatste 2 wedstrijden. Het kampioenschap lonkt uitdrukkelijk want Fc Den Helder blijft maar punten verliezen en de overige concurrentie ook net zoals wijzelf helaas. VVW heeft het nu niet meer in eigen hand, volgende week de topper tegen Fc. Den Helder waarbij het gelijk in aantal wedstrijdpunten kan komen, echter het doelsaldo van VVW is veel en veel minder. Sleutel wedstrijd zou de laatste competitiewedstrijd kunnen zijn tegen Koedijk, die moeten we dan wel winnen en FC den Helder moet dan gelijkspelen of verliezen uit bij Texel 94.

A.s. Zondag 3 mei om 14.00 uur speelt VVW uit tegen Fc. Den Helder op sportpark Streepjesberg. Wij zien u als trouwe supporters weer graag langs de lijn verschijnen. Foto’s van de wedstrijd vindt u terug in het menu onder Foto's. Door Peter Schilperoort