Ruud Willems stopt met wedstrijdsecretariaat bedrijven/familietoernooi na 20 jaar!!!

16-05-2015

Ruud Willems leidde samen met Piet Verdonschot 20 jaar lang het wedstrijdsecretariaat van het bedrijven/familietoernooi om de Theo Dol Bokaal. Piet gaat door, maar Ruud stopt. Ruud wil het wat rustiger aan doen. Het toernooi is niet het enige wat Ruud doet in vrijwilligerswerk. En een aantal dingen vallen juist samen in de maand mei. Dus heeft Ruud juist daarom besloten om één van zijn activiteiten te beëindigen.

Als eerste roemt Ruud de samenwerking met Piet. Zoals Ruud aangeeft: “na 20 jaar ben je zo op elkaar ingespeeld, dan wordt het een geoliede machine”. “Het mooie is ook de centrale plek die je inneemt tijdens zo’n toernooi”. Ruud heeft het toernooi altijd als gezellig ervaren en het mooiste is en blijft geeft Ruud aan: “dat is wanneer een toernooi probleemloos verloopt zonder incidenten en die zijn er gelukkig weinig geweest”.

Ruud namens VVW, alle deelnemers en de familie Dol hartelijk dank voor je integere, doch ferme inzet in deze 20 jaar!!!