Benefietwedstrijd FC Medemblik – FC De Rebellen

09-06-2015

Opbrengst voor Stichtingen Nathaniëls Victory Foundation en Madelief Boon

Op zaterdag 13 juni a.s. om 14.30 uur zal het eerste team van FC Medemblik een benefietwedstrijd spelen tegen FC De Rebellen, een team bestaande uit bekende oud-profvoetballers en andere BN-ers. De opbrengst van de wedstrijd komt ten goede aan de Medemblikse kinderen Madelief Boon en Nathaniël Roggeveld. De entreeprijzen worden schappelijk gehouden. Voor de jeugd van 6 tot en met 10 jaar € 3,- en boven de 10 jaar kost het € 5,- per persoon.

Nathaniël en Madelief, beide 2 jaar oud, lijden aan Neuroblastoom, een zeldzame vorm van kinderkanker, en moeten naar Amerika voor een immuumbehandeling. Voor deze behandeling is veel geld nodig om o.a. de reis en het verblijf aldaar van de familie te kunnen bekostigen.

FC De Rebellen

FC de Rebellen is een selectie van de meest markante, uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega’s en de media. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters… omdat ze er altijd voor gaan. Altijd!

De selectie van Fc de Rebellen is behoorlijk breed en op dit moment staat in ieder geval vast dat de volgende spelers in Medemblik aanwezig zullen zijn:
Wim Kieft, Glenn Helder, John de Wolf, Marcel Meeuwis, Regillio Vrede, Sjaak Polak, Romano Denneboom, Ken Leemans, Dries Roelvink, Paul Bosveld, John Karelse, Maurice Graef, Ricky van den Bergh, Arno Heubach en Jean-Marie Pfaff.
Oud toparbiter Roelof Luinge zal trachten de wedstrijd in goede banen te leiden.

Verloting

Tijdens de wedstrijd zullen er ook nog loten verkocht wordenvoor een verloting met prachtige prijzen, onder meer een door Jordi Clasi gesigneerd Feyenoord-shirt en door Glenn Helder en Win Kieft gesigneerde boeken. Uiteraard gaat de opbrengst van de verloting ook naar de beide Stichtingen.

Aansluitend en ’s avonds is er een feestavond in de kantine met live muziek van Nick Stricker, Duo Altijd Goed, Kimberly en Christa Kerdijk. Wellicht dat ook Dries Roelvink nog een deuntje mee zal zingen.

De komst van FC De Rebellen wordt financieel mogelijk gemaakt door FC Medemblik en een groot aantal sponsoren alsmede het enthousiasme en de inzet van initiatiefnemer Nico Biersteker.