Nieuw team en beker

24-08-2015

VVW voetbal draait op volle toeren

Tussen kermis en start competitie is er altijd het bekerprogramma. Alle vijf seniorenteams wisten de volle winst te pakken. Een geheel nieuw team is VVW 4 waar o.a., oud-eerste spelers Harm Steltenpool/Jef Koomen en terug kerende spelers Mark Meester/Erwin ten Hoopen, in spelen. De eerste winst was er gelijk, 5-1. Zie teamfoto. Zijn ze niet allemaal. Het team bestaat nl. 25 spelers, opdat er optimaal gerouleerd kan worden. En wie weet soms bij een ander team invallen.

VVW 2
Het tweede team trad voor de beker aan tegen Blokkers 2 met een paar geheel nieuwe gezichten. Jelle Meester op de goal, die een goede partij keepte. Frank Schoorl en Kees Korver die als jonge talenten in het tweede hun opwachting mochten maken. Dat deden ze goed. Voor VVW 2 wist Kevin van der Thiel deze wedstrijd op mooie wijze tweemaal het net te vinden. Uit een mooie aanval via een subtiele bal van Tim Ruiter, een mooie voorzet van Tom Smit, wist Stijn Meester qua aanval en afwerking de mooiste te maken. VVW 2 won met 3-1. Men speelt in poules met vier teams. De winnaar gaat door.

VVW 1
VVW 1 speelde haar eerste wedstrijd voor de beker tegen WSW uit Wormerveer. Ook een derde-klasser. Als deze wedstrijd de opmaat is voor het seizoen, ziet het er goed uit. Het is echter te vroeg om conclusies te trekken. De overwinning was wel overtuigend. Zelfs met tien man(er mocht niet meer gewisseld worden) bleef VVW beheerst de betere partij. En de goals mochten er zijn. John de Wit op Erwin Dol, die zijn tegenstanders gewoon liet staan en mooi scoorde. Lex Schilperoort met goede pass op Joris Schouten en de 2-0 was een feit. Een mooi actie van Rob Rinkel, speelde Joris aan en die tekende beheerst voor zijn tweede. Top, 3-0. De 4-0 van achteruit, Twan Sijm op Max Keizer, die hem breed aflag op Patrick Schilperoort, die het net wist te vinden. Bij de 5-0 wist Erwin Dol half strompelend de bal bij Rens Grooteman te krijgen en die schoof de 5-0 binnen. Erwin viel daarna geblesseerd uit. Het vermelden waard is dat Marco Smit na een lange blessureperiode weer een betrouwbaar sluitstuk vormde en zijn doel schoon hield. Altijd lekker voor een keeper.

Jeugdafdeling:
VVW heeft een mooie jeugdafdeling. Kijk op http://www.vv-vvw.nl/jeugd voor info. O.a. het volledige trainingsschema voor 2015/2016