"Sponsor in het zonnetje"'

28-08-2015

“VVW voetbal zet SPONSOR IN HET ZONNETJE”

De Sponsorcommissie en de Club van Honderd(een hele belangrijke vaste sponsor al zo’n 15 jaar) organiseren gezamenlijk deze activiteit. Voetbalvereniging VVW wil 3x per jaar een sponsor middels een presentatie de kans geven zichzelf te zichzelf te profileren. Of wel: VVW wil zo sponsors in het zonnetje te zetten. Tevens een mooie gelegenheid voor u als sponsor om te netwerken en sponsoren die elkaar niet kennen kennis met elkaar te maken. VVW WIL VOOR U DAAR GRAAG IETS AAN DOEN.

DE EERSTE PRESENTATIE zal zijn, op donderdag 1 oktober 20.00 uur in de VVW kantine. De aftrap van deze sessies is voor Peter Schouten van BaanBereik uitzendbureau www.Baanbereik.nl. en Soci-Com www.soci-com.nl

Peter verteld tevens over de rally die hij samen met Esther Schouten (oud wereldkampioene boksen) deze winter gereden heeft de Navigate-North 2015, hetgeen betekent: een rondje Poolcirkel van 7.000 km! in 7 dagen. Deze ondernemer heeft veel te vertellen en we rekenen op een grote opkomst.

Tevens zal op deze avond JOHNNY REP commentaar geven bij de beelden van z’n mooiste doelpunten. Daarnaast wordt er een professionele Sportquiz georganiseerd waar veel mensen aan mee kunnen doen.

Vriendelijke groet,
Commissie Club van Honderd en
Sponsorcommissie Voetbalvereniging VVW
Jaac Hermans & Wouter Steltenpool

Zet als Sponsor of als lid van de Club van Honderd de datum in uw agenda: 1 OKTOBER 2015.