v.v. - V.V.W. HELPT HOOFDSPONSOR GITZELS.

03-10-2015

Op een zonovergoten zaterdagochtend verzamelden vele VVW'ers zich bij de hoofdsponsor Plantenkwekerij Gitzels. Na ontvangst met koffie, fris , cake en snoep werd er samen met enthousiaste VVW'ers een nieuw zeil in het bassin getrokken. Na 15 jaar was dit zeil nodig aan vervanging toe. Dat is op zich niet standaard, maar als gevolg van moerasgas uit de bodem van het bassin had dit zeil erg veel te leiden gehad. Gelukkig konden we rekenen op de vrijwel voltallige V.V.W. selectie (1e, 2e en 3e elftal), trainers, coaches en zelfs bestuurslid secretaris Ron Bakker, die op hun vrije zaterdagochtend de handen uit de mouwen wilden steken om een zeil van 2500 m2(!) door de klei tegen de (5 meter hoge)wanden van het bassin op te trekken. Vele handen maken licht werk!
Met minstens 40 man op een rij en onder de bezielende leiding van de Achterhoekse voorman van de zeilenleverancier, (Rick, dank voor de vertaling.) is het zeil van 50x50 meter keurig op zijn plek terecht gekomen. Slecht enkele ogenblikken onderbroken door een langsfietsende blondine heeft een ieder het uiterste gegeven deze ochtend.
Een betere ploeg kun je in dit geval niet wensen…
VVW'ers, hartelijk dank voor al jullie inzet!! Foto's van deze operatie zijn terug te zien op de website van V.V.W. www.vv-vvw.nl in het menu Foto's

Met vriendelijke groet,

William Gitzels
Plantenkwekerij Gitzels B.V.

Alle nieuwsberichten

Nieuws