Inloopspreekuur bij fysio- & manueel therapie Slabbekoorn

27-10-2015

Inloopspreekuur bij fysio- & manueel therapie Slabbekoorn in het gezondheidscentrum Olympia voor V.V.W.-leden van de voetbal en de handbal.

Ivar Slabbekoorn werkt 10 jaar als fysiotherapeut waarvan de laatste 4 jaar ook in het gezondheidscentrum in Wervershoof. Sinds 1 juli 2015 heeft hij de stap genomen om te gaan werken als zelfstandig Fysiotherapeut, met manuele therapie en dry needling als specialisatie. Tevens bieden wij ook kinderfysiotherapie aan door onze ervaren therapeuten Helene schouten en Trudy Kenter van Kinderpraktijk Paramee.
Met veel interesse in sport was de beslissing snel gemaakt om contact te leggen met de sportclub VVW uit Wervershoof. Na overleg met de technische commissie van de voetbal en handbalvereniging VVW en Ciska Hoogland de sportmasseur van v.v. VVW is er een inloopspreekuur in het leven geroepen op maandag avond van 8 tot 9 uur.
Heb je als VVW lid een lichamelijke klacht en wil je graag naar het spreekuur dan kun je contact opnemen met Ciska Hoogland, de sportmasseuse. Ook buiten het spreekuur om is het mogelijk om een afspraak te maken. Je kunt dan rechtstreeks bellen naar onderstaande telefoonnummers of mailen.

Telefoonnummers ;
Ivar Slabbekoorn Ciska Hoogland
0228-583173/0649895504 0228-583685
Email ivarslabbekoorn@gmail.com Ciskahoog@icloud.com
Olympiaweg 141k, 2e Etage
1693 EK Wervershoof

Alle nieuwsberichten

Nieuws