Korting op je Padel abonnement + Padel laddercompetitie!

02-03-2016

Al veel sporters weten de weg naar de Padelbaan te vinden, die in De Dars gelegen is.
De reacties van de spelers zijn erg leuk. Ze vinden de sport vernieuwend, leuk, intensief en laagdrempelig. Je kunt de baan los huren, maar je kunt ook een voordelig abonnement afsluiten. Met dit Padel abonnement kun je voor € 18,- per maand onbeperkt (1 uur per keer) padellen. Ook met een Padel abonnement kun je een tijdelijke stop nemen! Een abonnement is voor minimaal 3 maanden. En om dit alles nog aantrekkelijker te maken vragen wij de maanden maart en april geen inschrijfgeld op het Padel abonnement. Je bespaart hier € 15,- mee. Waar wacht je nog op?

Padel laddercompetitie

Je kunt ook mee doen aan de laddercompetitie! Win met jouw Padel maatje zoveel mogelijk wedstrijden en klim naar boven op de ladder!

Reglement:
• Je speelt met een vast tweetal
• De frequentie van het aantal wedstrijden kun je zelf invullen, maar het streven is naar 1 wedstrijd per 2 weken per team.
• Er wordt gespeeld door middel van een laddercompetitie. Dit betekent dat je zelf iemand uitdaagt die één of twee treden hoger op de ladder staat dan jij. Win je, dan ruil je van plek met de verliezer. Verlies je, dan verandert er niets op de ladder. Je kunt dus ook door het team dat onder je staat uitgedaagd worden.
• De tijdsduur van de wedstrijd is 1 uur. Je telt geen sets, maar je telt het aantal games door.
• De uitslag mail je naar afloop door naar linda@dedars.nl.
• De competitie loopt van 1 april 2016 tot 1 juli 2016.
• De ranking van de ladder is te vinden op dedars.nl.
• De winnaars gaan er vandoor met de hoofdprijs, een hotelovernachting bij een Van Der Valk hotel inclusief ontbijt!

Je kunt je als tweetal aanmelden voor 29 maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kun je ons volgen via twitter (@dedars) en liken via Facebook.

www.dedars.nl.