Nieuw artikel

06-03-2016

VVW 2 speelt nog zeven finales

VVW 2 blijft in de hogere klasse verrassen of niet!! VVW 2 houdt zich met gemak staande als promovendus. Sterker nog, het gaat als men de zeven laatste wedstrijden doet wat men vorig jaar deed, voor het kampioenschap. Het is hardop dagdromen en zeker niet de bedoeling de druk te verhogen, maar men staat er gewoon goed voor. Als nummer drie, twee punten achter op de koploper en één punt op nummer twee. Zondag tegen ADO’20 was het spelpeil niet echt hoog, maar de mannen pakten wel de volle winst. Het eerste half uur was van beide teams matig, omdat beide ploegen het speelveld klein hielden. Zo was er regelmatig sprake van ‘flipperkastvoetbal’. Af en toe een bal in de diepte van ADO’20 bracht VVW aan het wankelen. De 1-0 voor ADO’20 kwam dan ook voort uit een diepe bal van hen en werd koelbloedig afgemaakt. Goed voorbeeld doet goed volgen, dacht men bij VVW. Binnen de minuut deed VVW hetzelfde. Hidde Koomen wist op snelheid en door koel te blijven de gelijkmaker te scoren. Daarna was VVW de rest van de wedstrijd de bovenliggende partij. Met een ruststand van 1-1 konden beide partijen goed leven.

De tweede helft was VVW sterker en toch wist het in eerste instantie geen kansen te creeeren. Dat deed men wel nadat Kees Korver VVW op 2-1 had gebracht. Kees die zijn achste maakte, maar in een eerdere wedstrijd de 1-0 had gemaakt, maakte dus nu weer een belangrijke treffer. Spanning op de wedstrijd was er, maar VVW 2 bleef fier overeind. VVW 2 heeft nog zeven wedstrijden te gaan en bij elke gewonnen wedstrijd wordt dagdromen meer werkelijkheid