Hoe is het nu met ………

07-03-2016

De voetballers die onze clubkleuren in het verleden hebben verdedigd zijn we natuurlijk niet vergeten en ze zijn ons niet vergeten.

Daarom komen we met we een nieuwe rubriek op de website: Hoe gaat het nu met….
Enkele korte vragen die beantwoord worden door oud-spelers en/of leden van VVW

Deze keer hebben we gesproken met Jesse de Hoog, hij schitterde tussen 2002 en 2008 voor VVW.

JdH01.jpg

Hoe gaat het nu met je?

Het gaat goed met me, ik heb vanaf de F-pupillen tot de D1 bij VVW gespeeld en heb vervolgens de overstap naar Hollandia D1 gemaakt. Bij Hollandia heb ik de hele jeugdopleiding doorlopen tot en met de A1 en intussen speel ik er al voor het achtste seizoen. Dit seizoen speel ik voor het eerst in de selectie en ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin.

Wat is je bijgebleven van VVW?

Ik heb zes jaar bij VVW gevoetbald en ik heb dus ook ontzettend veel meegemaakt in die periode. Maar een van de dingen wat me toch het meest bijgebleven is, is het kampioenschap met de F2.

Volg je de club nog?

Ik volg VVW zeker nog. Omdat ik zelf ook op zondag voetbal kan ik helaas niet zo vaak bij wedstrijden kijken maar ik kijk wel elke week hoeveel ze hebben gespeeld.

Heb je nog contact met spelers/staf uit die tijd?

Er zijn nog een aantal spelers die ik af en toe spreek.

Wat zijn jouw sportieve ambities?

Mijn ambitie is ten eerste om mijzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen en te werken aan mijn zwakke punten op de trainingen bij Hollandia en daarnaast hoop ik zoveel mogelijk minuten in het eerste te maken.

Aan welke punten vind je zelf dat je nog kan verbeteren?

Wat ik nog verbeteren kan zijn onder andere mijn rechterbeen, moet ik dwingender worden in de coaching, aanvallend kan ik soms nog meer initiatief nemen en verdedigend moet ik nog meedogenlozer worden.

Waar ligt jouw kracht in het veld?

Ik ben een linksbenige verdediger die zowel als centrale verdediger als linksback uit de voeten kan. Mijn krachten in het veld zijn dat ik verdedigend sterk ben in de duels en daarnaast ook goed kan.

Tenslotte: Hoe denk je dat VVW het gaat doen dit seizoen?

Het staat allemaal erg dichtbij elkaar in de 3e klasse en ik denk dat het nog lang spannend zal blijven. Op dit moment staan ze 3e en hopelijk lukt het de derde periode om nog een gooi naar het kampioenschap te doen of de laatste periodetitel te pakken.

JdH02.JPG