Jeugdvoetbal VVW blij met Rabobank West-Friesland

09-03-2016

Jeugdvoetbal VVW blij met Rabobank West-Friesland

 

Afgelopen zondag 13 maart tekende de heer Benno van Straten, manager Groot zakelijk Rabobank West-Friesland en voorzitter van VVW Jaac Hermans een driejarig sponsorcontract bij en voor VVW-jeugdvoetbal. Ook namens Rabobank West-Friesland was aanwezig Marieke Jonker., adviseur Communicatie. De steun is o.a. bedoeld voor het jaarlijkse Schoolvoetbal, hetgeen plaats vindt op de velden van VVW. Daar doen vijf scholen aan mee: De Gerard Majellaschool te Onderdijk, de St.Josef-school te Zwaagdijk en de scholen Dijkwerkers, De Schelp en De Werenfridus uit Wervershoof. VVW verhoogt nog jaarlijks haar budget voor de jeugd. Het sponsorcontract van Rabobank West-Friesland sluit hier mooi bij aan. Middels deze overeenkomst wordt mede het schoolvoetbal ondersteunt. Het Schoolvoetbaltoernooi zal plaats vinden op 30 maart vanaf 13.00u op sportpark "de Westrand".

Het Schoolvoetbal geeft ook niet-voetballenden scholieren de kans kennis te maken met voetbal. De groepen 5 t/m 8 spelen op een half of heel veld haar partijen. Voor de groepen 3 en 4 is er een boarding toernooi. Vanuit hoofdbestuur VVW is Hugo Schmidt al jaren betrokken bij dit evenement.

 

VVW verhoogt nog jaarlijks haar budget voor de jeugd. Het sponsorcontract van Rabobank West-Friesland sluit hier mooi bij aan. Rabobank West-Friesland en VVW hebben een paar dingen gemeen. Rabobank Wervershoof verhuisde jaren geleden naar het WFO-terrein en is dus opgegaan in wat nu Rabobank West-Friesland heet. VVW-voetbal verhuisde ook van het centrum naar het mooie complex aan de buitenkant van Wervershoof, De Westrand. De Rabobank groeide flink en VVW wil dit ook blijven doen in haar ontwikkeling. Kwamen beiden door verhuizing letterlijk verder van elkaar af, figuurlijk gesproken is men altijd dicht bij elkaar gebleven. VVW-voetbal heeft al ruim 80 jaar een rekening bij deze sportieve bank en Rabobank West-Friesland omarmt de VVW-jeugd middels dit mooie contract. “Oude liefde roest niet” kan men dus zeggen.

 

Op 30 maart zijn ouders, grootouders, etc. van harte welkom op dit door Rabobank West-Friesland gesponsorde toernooi

Alle nieuwsberichten

Nieuws