Kampioensaspiraties kunnen weer uit de kast gehaald worden!

15-03-2016

V.V.W.1 – Winkel 2-0 (2-0)
VVW pakt wederom belangrijke punten. En omdat de concurrentie punten blijft morsen doen we weer volop mee voor het kampioenschap.
VVW dicteert eigenlijk vanaf het begin de wedstrijd, de ene aanval is nog niet afgerond en de andere begint alweer. Er wordt dan ook vrij aardig gevoetbald, wat wel tot veel kansen leid maar helaas geen doelpunten. Om er een paar te noemen. Raymon Koning op aangeven van Lex Schilperoort die vandaag is een keer in de as van het veld mag spelen i.p.v. de vertrouwde rechtsback positie. Dat doet hij met veel passie en inzet zeker niet onverdienstelijk. Trainert Marco Boots heeft vandaag gekozen voor Rick Sijm als rechtsback en die vult dat moeiteloos in. John De Wit heeft vandaag wel de meeste scorings kansen. Als dat niet lukt dan maar uit dode spelsituaties moet Joris Schouten gedacht hebben. In de 13e min. krijgt hij de mogelijkheid om zijn specialisme te laten zien. De keeper van Winkel is dan ook kansloos 1-0. Vervolgens snelt Erwin Dol langs zijn tegenstander maar John de Wit ziet zijn schot geblokt worden. Op slag van rust mag VVW een corner nemen voor de verandering neemt Erwin Dol deze. Een lekkere inswinger die met behulp van de zijwind en gestuntel van de Keeper van Winkel in het doel verdwijnt 2-0.
De 2e helft probeert Winkel door direct vol druk te zetten het tij te keren, maar na 10 minuten heeft VVW de touwtjes weer strak in handen, en komt behoudens een paar uitbraken niet echt meer in gevaar. Met een energieke Rob Rinkel , vandaag heer en meester op het middenveld blijft VVW de aanval zoeken. Maar ziet alle doelpogingen op niets uitlopen dus 2-0 blijft ook de eindstand.
VVW kan zich opmaken voor een mooie serie wedstrijden, eigenlijk allemaal finales die zelfs tot het kampioenschap zouden kunnen leiden. En wat is er nou mooier als straks VVW1 en 2 beiden kampioen worden. Want vergeet niet dat VVW 2 ook maar blijft winnen. En is het daar niet waar het allemaal om gaat in de sport goede prestaties gevolgd door beloning. De blinde poule werd gewonnen door Raymon Koning en de minuut raden werd gewonnen door Dennis Deen.
Zondag 20 maart speelt VVW een belangrijke wedstrijd uit tegen de nr.2 van de ranglijst Kleine Sluis. Aanvang van de wedstrijd 14.00 uur op sportpark “kleine Sluis” in Anna Paulowna. Tot dan! Foto’s van de wedstrijd vindt u terug in het menu onder Foto's. Door Peter Schilperoort.

Alle nieuwsberichten

Nieuws