FC Volendam – Sparta vrijdag 15 April om 20.00 uur

16-03-2016

Het is weer bijna zover, het jaarlijkse bezoek van VVW aan Volendam om daar een wedstrijd van de plaatselijke FC te bekijken.

Kosten: jeugdleden (t/m A junior) betalen €2,50, niet leden en senioren €5. Deze prijs is inclusief een consumptiebon.

Er zijn genoeg kaarten beschikbaar dus als er broers/zussen, (groot)ouders of buren etc meewillen is dat geen probleem.

Opgave via de coaches/begeleiders, uiterlijk 10 April.

Vertrek is 18.30 uur bij de Westrand, vanaf Purmerend Noord gaan we onder politiebegeleiding naar het Marinapark. Het is met eigen vervoer, willen de begeleiders vervoer per teamcoördineren?

Na de wedstrijd moet iedereen blijven zitten, onder de kinderen worden er 3 Volendam prijzen verloot die ze op het veld in ontvangst nemen van Bert Steltenpool

Voor de volwassenen worden er 2 vipkaarten (voor 2 personen) verloot.

De winnaars gaan uiteraard met Bert op de foto.

Voor deze verloting hebben we dus de namen nodig van de kinderen (en volwassenen) die meegaan.

Opgave bij:
Hugo Schmidt