VVW neemt deel aan Toekomstcup

07-04-2016

Doel

Een team in de Westfriesland Cup of Toekomst Cup kan zich in zijn categorie op sportieve wijze de sterkste van West-Friesland tonen.
Coaches kunnen aan het eind van het seizoen spelers en speelsystemen in een nieuwe mix uitproberen.
Teams kunnen tegenstanders loten, die ze normaal in de competitie niet tegenkomen.
Scheidsrechtersvereeniging en scheidsrechters creëren een nauwere band met de verenigingen.
Jeugdige scheidsrechters krijgen mogelijk de kans zich in de kijker te fluiten en ervaring op te doen.

Voor wie?
De Westfriesland Cup is voor C-junioren, geboren op of na 1 januari 2001, die in de voorjaarscompetitie in de B-categorie spelen. In deze categorie is het toegestaan met maximaal 3 dispensatiespelers te spelen, die bij het team horen.
De Toekomst Cup is voor C-juioren geboren op of na 1 januari 2002 en D-pupillen, die in de voorjaarscompetitie in de B-categorie spelen.Programma 'Toekomst Cup' CD-teams

De poulewedstrijden vinden na loting plaats in de periode van 5 april tot en met 19 april 2016.

Van 2 mei tot en met 6 mei gelasten we een onderbreking in. Dit in verband met de meivakantie.
De ¼ finales vinden op dinsdag 26 april plaats. De ½ finales op dinsdag 10 en dinsdag 17 mei 2016.
Op vrijdagavond 27 mei 2016 vindt de finale plaats bij de 85-jarige jubilerende vereniging Woudia uit Westwoud.