Tweede team staat voor mooie finale competitie

24-04-2016

Fortuna Wormerveer 2 - VVW 2

Zondag a.s. vind er voor ons tweede team een hele belangrijke wedstrijd plaats in Wormerveer tegen Fortuna Wormerveer 2. Beide teams staan gezamenlijk bovenaan met 44 punten. Het een prestatie van formaat dat ons tweede team dit heeft bereikt als promovendus. Het seizoen kan al niet meer stuk, maar kan wel steeds mooier worden. Onder Fortuna Wormerveer en onze jongens staat KFC met 43 punten. Alle scenario’s zijn denkbaar. Ons tweede team moet in ieder geval niet verliezen a.s. zondag. Want de laatste wedstrijd voor hen is tegen KFC thuis.

Bij winst op Fortuna en gelijk tegen KFC kan men kampioen worden. Bij gelijkspel tegen Fortuna door onze jongens kan KFC met twee keer winst kampioen worden. Daar kunnen onze jongens dan weer een stokje voor steken, want zij spelen de laatste wedstrijd tegen KFC. Wint Fortuna de beide laatste wedstrijden, dan zijn zij kampioen. M.a.w. er is heel veel stel dat!, als het! en dat kan ook nog! rond de laatste twee wedstrijden van ons tweede team.

Wat er ook gebeurt, ons goed voetballend tweede team verdient onze steun. Fortuna is ook een voetballende ploeg, dus wie weet ligt er sowieso een mooie wedstrijd in het verschiet. Zondag a.s. om 11.30 in Wormerveer: Sportpark, Wateringcomplex, Esdoornlaan 75, 1521 EC Worvermeer.