SEW-VVW 1-3

01-05-2016

Gastenlijst van trainer Marco Boots zet met VVW 1, SEW opzij. VVW-SEW 1-3

Door de vele absenten voelde het alsof Marco Boots een aantal gastspelers uit de hoge hoed had getoverd. En wat voor gastspelers! A-junioren Tim Neuvel en Huub Steltenpool speelden een uitstekende wedstrijd. Good-old Jef Koomen maakte een aantal SEW’ers het leven zuur met zijn enorm loopvermogen. Thijs Schouten en Kees Korver deden wat ze moesten doen en haalden meer dan een voldoende. Daarbij de sturende en goed spelende ervaren spelers zoals Rob Neuvel, Rob Rinkel, Raymon Koning en Joris Schouten. Er stond een collectief, dat won tegen SEW met goed voetbal. Eerste treffer was een beheerst genomen penalty door Joris Schouten. De tweede een mooie treffer van Erwin Dol op een assist van Kees Korver. Nummer drie kwam op naam van Raymon Koning door een slim genomen vrije trap. Het was een leuke pot voetbal om naar te kijken mannen. Dat smaakt naar meer en wellicht nacompetitie? A.s. zondag de uitwedstrijd tegen Grasshoppers in Hoogwoud, aanvang 14:00 uur. Foto's van de wedstrijd kijkin het menu Foto's.