Dames op titelkoers

01-05-2016

Dames VVW-voetbal liggen op titelkoers

Het is niet de vraag worden we kampioen, maar wanneer. Zondag trad men aan tegen het op de tweede plaats staande HSV Sport en die werd met 3-1 verslagen. “Trouwe trainingsopkomst en een collectief zijn op het veld” zijn volgens aanvoerster Floor van Paasen de kracht van het team. De dames spelen een uitstekend seizoen en hebben een geweldig mooi doelsaldo, 73 voor en 20 tegen. Zondag was een spannend duel met een HSV Sport dat af en toe gevaarlijk dichtbij kwam. VVW creëerde genoeg kansen, maar beleeft in de eerste helft ook een mindere fase. Toch komen de dames niet in gevaar. De derde goal van Renske is een mooie, lobt de bal met snelheid in de bal over de keeper heen. Manon die haar doel met goede reddingen stond te verdedigen wordt in de 90e! minuut helaas toch nog geklopt. Een verdiende overwinning van de dames van VVW.

Het is echt geweldig dat men op het kampioenschap af stevent. Damesvoetbal is de snelst groeiende sport en dan is het mooi dat VVW een damesteam heeft dat vol voor een kampioenschap gaat. Dezelfde dames zich ook uitspreken, dat men volgend jaar in een hogere klasse, sowieso in de middenmoot wil spelen. Wat tevens leuk is om waar te nemen, dat men ook de derde helft graag speelt. Het maakt het er in de kantine nog gezelliger op. Dames, we blijven jullie volgen en bij een kampioenschap zetten we jullie opnieuw in de schijnwerpers. Met nog een paar wedstrijden te spelen moet dat lukken. 5 punten voor en een wedstrijd minder gespeeld. Plus een beter doelgemiddelde. Foto's van de wedstrijd V.V.W. Vr.1-HSV Sport Vr.1vindt u terug in het menu Foto's.

Op de foto: het damesteam voor bij de zaak van sponsor Rheinos