Het zo mooie seizoen van VVW dreigt uit te gaan als een nachtkaars!

10-05-2016

Grasshoppers – VVW 2-0 (1-0)
De 3e periode lag toch redelijk binnen handbereik en het dan zo verknallen dat moet een bittere teleurstelling zijn voor Marco Boots en z’n staf! Wat een bijzonder slechte partij voetbal legde VVW afgelopen zondag weer op de mat. De afkorting waar VVW voor staat “Vooruitgang Vergt Wilskracht” is na het gelijke spel met Blokkers voor het kampioenschap een paar weken gelden wel erg ver te zoeken. Na deze wedstrijd wist men amper nog een knappe wedstrijd (uitgezonderd SEW) op de mat te leggen. Waar dat aan ligt wie zal het zeggen, in ieder geval niet aan trainer Marco Boots die probeert zijn ploeg al weken weer aan het voetballen te krijgen. Erg jammer want hierdoor lijkt de glans zoals we begonnen aan dit seizoen, ondanks een huidige mooie 2e plaats te verdwijnen.
Grasshoppers speelde om lijfsbehoud in de 3e klasse en dat deden ze met de juiste instelling. Hoe mooi is het niet als de voltallige trainersstaf en reservebank het veld in lopen en juichen of men het kampioenschap heeft gewonnen, daar straalde wel even iets van uit namelijk beleving!
Willen we het seizoen nog in stijl afsluiten, en de 2e plaats vasthouden dan moeten we zorgen dat we a.s. zondag thuis winnen van SRC. Aanvang 14.00 uur. De supporters zullen zoals altijd hun steentje bijdragen en massaal langs het veld staan. Bij deze wensen we jullie alvast heel veel succes in de aanloop naar deze wedstrijd. Foto’s van de wedstrijd vindt u terug in het menu onder Foto's.
Peter Schilperoort.