VVW leidt ‘vierdubbel’ verlies tegen SRC.

16-05-2016

'Vierdubbel' verlies

VVW leed afgelopen zondag niet alleen tegen SRC verlies, maar verloor vierdubbel. Het tweede verlies: ‘John de Wit besloot te stoppen’, na dit seizoen en te gaan voetballen met vrienden op een lager niveau. John de Wit is de vier jaar dat hij bij VVW heeft gevoetbald uitgegroeid tot meer dan een waardig selectielid. Vroeger hanteerde ze bij Ajax het systeem: Techniek Inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid, TIPS. Op het niveau van VVW voldeed John aan alle criteria. John was in en buiten het veld een prettige persoonlijkheid . VVW en John de Wit is de afgelopen vier jaar een prima relatie geweest. John bedankt voor je bijdrage om VVW bekend te laten zijn als een voetballende ploeg. Dat horen we vaak van onze tegenstanders. Voor je vele onberispelijke ingeschoten penalty's en voor het voorgaan in de strijd als dat nodig was. Alle goeds, veel succes en we zien elkaar vast weer. We hebben van je genoten.

Het derde verlies is dat begeleider Barry Kaatee ook gaat stoppen na dit seizoen. Barry’s gedrevenheid en de wil om te winnen was langs de kant altijd voelbaar en hoorbaar. Trainer Marco Boots en ook VVW verliest in hem een begeleider die kritisch en oprecht zijn taak invulde. Barry, bedankt voor je inzet, maar we zullen je zeker langs de velden nog wel tegen komen.

Het vierde verlies is dat verzorgster Ciska Mol-Hoogland het na 10 jaar voor gezien houdt. Ciska heeft menig kuit en bil van de selectie spelers gemasseerd om ze na een blessure weer speelklaar te maken voor de wedstrijd. Menig keer is ze bij de wedstrijden het veld in- gelopen om blessures te behandelen en de speler weer op te lappen om verder met de wedstrijd te kunnen gaan. Ciska blijft bij de vereniging, zo af en toe gaat ze terreindienst op de zondag doen. Een Zwaagdijker met een geelzwart hart.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Het is jammer dat we als tweede eindigen zonder prijs. VVW had tegen SRC over het algemeen het betere van het spel, maar wist hele goede kansen niet te verzilveren. SRC kreeg die ook en vond dan behoudens twee keer een prima keepende Marco Smit op haar weg. Over het gehele seizoen genomen heeft VVW een prima seizoen gedraaid met goed spel en een paar heerlijke wedstrijden gespeeld. Volgend seizoen gaan we sowieso voor een periodetitel. Trainersstaf, spelers en supporters bedankt voor het voetbal en gezelligheid langs de kant. Ook uit, want we kunnen rustig stellen dat VVW de trouwste aanhang heeft in deze klasse. Foto's van het hele gebeuren vindt u op http://www.vv-vvw.nl/  in het menu Foto's van deze website. de blinde poule werd gewonnen door Rick Sijm.

Dames 1 in stijl kampioen

De dames van VVW 1 hebben het voetbalseizoen helemaal het hunne gemaakt. Goed voetballend werd Woudia met 6-0 aan de kant gezet. Doordat Hauwert afgelopen week punten verspeelde kon ‘We are the Champions’op de platte kar en in de kantine luidkeels meegezongen worden. Een mooi kampioensfeest kon gevierd worden, alle dames van het team werden getrakteerd op cadeaubonnen van hun sponsor RHEINO'S. Een geweldig resultaat en op naar volgend jaar. Deze ploeg dames kan de uitdaging in de hogere klasse prima aan.