Onze E1 wint wedstrijd in de Deen-cup en krijgen training van Bert Steltenpool en Erik Schouten

18-05-2016

Naar aanleiding van een gewonnen wedstrijd in de Deen-cup had de E1 van VVW een training gewonnen van FC Volendam spelers. 2 regionale helden nl (onze) Bert Steltenpool en Erik Schouten kwamen woensdagmiddag 18 Mei om onze E1 en E2 een training geven.

Na een groepsfoto begon de training met een uitgebreide warming up, daarna een aantal spellen en oefeningen in de middencirkel. Vervolgens afronden met links en rechts op doel en als afsluiting een partijvorm waarbij beide trainers ook meededen.

Na afloop kregen de jongens nog een handtekening en mocht iedereen individueel op de foto met Bert en Erik. Voor zowel spelers als gasttrainers een geslaagde middag.