VVW 2 zet in finale tegen Velsen 2 een mooi resultaat neer

30-05-2016

VVW 2 verslaat Vitesse 2 en zet in de finale tegen Velsen 2 een mooi resultaat neer

VVW 2 speelde één van haar beste helften van dit seizoen tegen Vitesse 2 en de blijheid was aan alle kanten zichtbaar. De spanning viel helemaal weg bij de 3-0 en de meegereisde supporters lieten een paar keer het vreugdevuur branden. Het betekende een plaatst in de finale. Hidde Koomen scoorde een onvervalste hattrick tegen Vitesse 2. Er waren tegen Vitesse 2 in Castricum weer veel supporters uit Soof mee. Dit was afgelopen donderdag 26 mei.

Het tweede zette de goede lijn op zondag 29 mei, die het had ingezet tegen Vitesse 2, door in de eerste wedstrijd(thuis) tegen Velsen 2. In de eerste helft had men gezien de kansen al op voorsprong moeten komen, maar die beloning bleef uit. Jelle Meester hield zijn doel weer schoon en zo werd er gepauzeerd met 0-0. Het in grote getale aanwezige publiek zag gelukkig in de tweede helft dat VVW 2 zichzelf wel beloonde met drie doelpunten. Hidde Koomen, Rens Grooteman en Kees Korver scoorden de goals. De vreugde en saamhorigheid die het team uitstraalde was heel mooi om te zien vanaf de zijlijn. Als het tweede team deze vorm weet vast te houden in de uitwedstrijd, kan men dus historie schrijven in de geschiedenis van VVW. Nooit eerder speelde een team van VVW in de Reserve 1e klasse. We gaan de huid niet verkopen voor de beer geschoten is, maar met vormbehoud en vooral de inzet waar VVW mee speelt de laatste tijd mogen we optimistisch zijn. Daar zullen ze dan wel een borreltje op nemen, want een feestje vieren is aan deze groep wel besteed.

Zondag a.s. om 11.00 op terrein van Velsen. Sportpark Driehuis
Wolff en Dekenlaan 144