Verzorging en blessurebehandeling VVW

26-06-2016

Verzorging en blessurebehandeling VVW-selectie in goede handen

Voetbalvereniging VVW heeft middels een trio van verzorgers, wat massage en blessures betreft, met drie bevlogen mensen komend seizoen de zaken mooi op orde. Ivar Slabbekoorn, Emil Langeveld en Ton Kolenberg zijn degene die deze taak op zich nemen.

Ivar heeft zijn praktijk in het Gezondheidscentrum Olympia. Ivar heeft o.a. fysiotherapie, manuele therapie, dry needling(de diepere spiergroepen behandelen)en revalidatie zich eigen gemaakt. http://ivarslabbekoorn.nl/ Het mooie van de praktijk van Ivar is ook de mogelijkheid tot het maken van een echo om een eventuele kwetsuur in beeld te brengen.

Emil Langeveld is gediplomeerd sportmasseur en ook een nieuw gezicht binnen de begeleiding van de selectie van VVW. Emil werkt o.a. met sporttape. Wanneer spelers zich komend seizoen melden bij Emil, zal Emil middels het aanleggen van een dossier de klachten van spelers in beeld brengen. Dat is te gebruiken bij herhaling, nieuwe blessure of bij doorverwijzen van spelers naar Ivar of naar een andere discipline binnen de zorg. Emil heeft zo een druk voetbalseizoen, want hij is vader van drie jongens, één bij Volendam, één bij Hollandia en één bij VVW.

Een bekend gezicht van dit trio is Ton Kolenberg. Ton gaat komend seizoen niet alleen bij VVW aan de slag. Ton gaat mee als fysiotherapeut van de wedstrijden O(onder)15 bij profclub AZ. Naast zijn normale stage, werkzaamheden en sport gaat Ton stage lopen bij AZ . Iedere dinsdag en zaterdag zal hij actief zijn bij AZ. Dinsdag trainen de jeugdteams van onder 12 t/m 19. Onder supervisie van verschillende fysiotherapeuten zal Ton spelers onderzoeken, behandelen en sturen in kracht- en veldtraining. Ton doet hier veel ervaring op en is heel goed voor zijn ontwikkeling. En daar doen we dan binnen VVW ook weer voordeel mee. Ton is bij AZ al met O16 van AZ naar een internationaal toernooi in Duitsland en een oefenwedstrijd uit bij Vitesse geweest. Daar heeft hij enorm van genoten.

VVW heeft dus komend seizoen de verzorging van haar selectie op een hoog en breed peil. Daar is de vereniging heel blij mee. Vooral dat ervaringen worden gedeeld en vanuit meerdere invalshoeken kunnen worden bekeken.

Op de foto links Emil Langeveld en rechts Ivar Slabbekoorn.