Voorbereiding VVW

14-08-2016

VVW wisselvallig in de voorbereiding

Werd 6 augustus tweedeklasser Rheden met 12-2 verslagen, een week later op 13 augustus verloor VVW met 5-1 van tweedeklasser ZAP. Het verschil zat hem uiteraard in de tegenstander. Waar de week er voor bijna geen onderling duel plaatst vond, was ZAP steeds goed druk aan het zetten en zocht de duels op. ZAP, duidelijk een betere ploeg dan Rheden scoorde bij een paar goals wel heel simpel door onoplettenheid aan VVW-zijde. VVW wist hele mooie kansen niet te benutten, speelde bij vlagen goed voetbal, maar lag het over de gehele wedstrijd genomen duidelijk af tegen ZAP. Een heel leerzaam duel voor de trainersstaf en onze mannen.

Wie zich ook ieder duel goed voorbereid is onze vlaggenist Rob Kolenberg. Altijd een warming-up.(zie foto). Rob is niet alleen grensrechter. Hij zorgt er ook voor bij uitwedstrijden dat de ballen voor het inschieten, bidons, tenue’s en trainingspakken mee gaan. Na afloop uit en thuis zorgt hij de er voor dat de kleding klaar ligt om ze te wassen en doet bidons en ballen weer in het ballenhok. Top Rob!!