VVW 1 en VVW 2 van start

05-09-2016

VVW 1 begint seizoen stroef en VVW 2 swingend

VVW 1 speelde een wedstrijd die niet echt los kwam tegen debutant Hauwert. Het spel verliep stroef en Hauwert toonde zich een taaie opponent. Uiteindelijk was de 1-1 een terechte uitslag. Na de grote uitslagen in het bekerprogramma kwam VVW met wel de juiste inzet niet verder dan dit gelijke spel. Lex Schilperoort kwam vanaf rechts in samenspel met middenveld wel af en toe tot een voorzet. Erwin Dol kwam een paar keer door, maar echte kansen waren er niet. De 0-1 voor VVW viel wel in de eerste helft. Erwin Dol werd door Raymond Koning de diepte in gestuurd en Erwin omspeelde de keeper. In de positie waarin hij zichzelf manoeuvreerde was het moeilijk scoren, maar hij maakte zijn actie knap af. 0-1. Hauwert bleef ook hard werken en verschafte zich ook een paar mogelijkheden. Marco Smit stond goed op z’n plek en werd mede geassisteerd door Twan Sijm die een bal vlak voor de lijn weghaalde.

De tweede helft eenzelfde spelbeeld. Twee hard werkende ploegen, waarbij VVW niet los kwam om Hauwert lang onder druk te zetten. Wel twee ploegen die wilde winnen. Rob Neuvel kopte de bal naar de hoek, maar had te weinig snelheid mee en de keeper pakte de bal voordat deze in de kruising kon verdwijnen. De tweede helft verliep om heel eerlijk te zijn rommelig. Jammer, de meegereisde supporters(deze keer velen op de fiets) bleven hopen, maar er veranderde weinig. In de 66e minuut kwam Stefan Otsen in de ploeg en in de 77e minuut Tom Smit voor Erwin Dol. Erwin kreeg voor zijn wissel nog een kleine kans, maar zijn schot ging naast. Stefan Otsen viel verdienstelijk in, maar evenals de anderen lukte het niet om een tweede treffer te forceren. De 1-0 bleek ook een magere voorsprong, want Hauwert maakte in de 87e minuut de gelijkmaker. Zuur, maar verdiend. We gaan er vanuit dat in de eerste thuiswedstrijd tegen KGB ons vlaggenschip haar herkenbare spel speelt. De start van de competitie is stroef, maar over een aantal wedstrijden weten we waar we staan. Foto's kunt u terug zien op deze website in het menu Foto's. A.s. zondag organiseert de Club van 100 weer het uitslagen raden voor het nieuwe voetbalseizoen. Commissieleden van de Club van 100 staan bij de entree om de formulieren aan u uit delen om hier gratis aan deel te nemen. Tevens wordt in de rust van de wedstrijd V.V.W.1- K.G.B. 1 de winnaar bekend gemaakt. Wie heeft het afgelopen seizoen de meeste uitslagen goed geraden en mag een dinerbon in ontvangst nemen?

VSV 2 - VVW 2           2-6

U leest het goed. Ons tweede team voor het eerst uitkomend in de Res. 1e klasse won overtuigend met 6-2 bij VSV(Velserbroek). En dat deden ze met goed spel en mooie goals. Samen met Niels Bakker dachten we zelfs dat dit het beste spel was geweest, wat we van VVW 2 de afgelopen drie jaar hebben gezien. Een prachtige start, maar de jongens beseffen heel goed, één zwaluw maakt nog geen zomer. Maar nagenieten van deze mooie start hebben ze zeker de hele zondag gedaan en dat mag dan duren tot de eerstvolgende training. Begeleiding en de meegereisde supporters hebben van deze wedstrijd heel erg genoten. En wie er ook gewisseld werd of inviel, het spelbeeld bleef dat VVW na een snelle achterstand(5e minuut) de betere ploeg was. Top! Tegen Den Helder thuis beginnen we gewoon weer met 0-0.