Slecht weekend voor 1 en 2

11-10-2016

Slecht weekend voor VVW 1 en 2

VVW – Spartanen (0-2) 2-3

Werkelijk onthutsend slecht spel heeft VVW deze zondag voor een dikke 60 minuten ten toon gespreid, een bal naar dezelfde kleur mislukte bij de meeste VVW spelers een uitzondering daargelaten. Kansen hoeveel wil je er hebben en verprutsen het leek wel pupillenvoetbal. Als zelfs verdedigers en middenvelders de bal in de voeten van de tegenstanders gaan spelen dan staat het binnen no time 0-2 natuurlijk.

De 2e helft met Hidde Koomen voor Bart Boos, die één van zijn slechtste wedstrijden ooit kende vandaag denk ik en hoop ik, kwam er weer wat leven in de brouwerij. Eerst nog wel Spartanen op 0-3 laten komen door een slecht verdedigende struikelactie van Koen Verlaat dat kan er dan ook nog wel even bij. De wedstrijd gespeeld zo dacht men bij Spartanen. Echter VVW rechtte de rug begon ineens wel duels te winnen en een beter spel te laten zien. In de 63e min. een goede passeeractie op links van Patrick Schilperoort die Hidde op maat bediende en zijn 2e treffer van de dag kon aantekenen(Zie hieronder het verslag van VVW2)1-3. Er gloorde hoop aan de horizon want met 30 minuten kon er nog van alles gebeuren. Met Twan Sijm voor Rob Rinkel probeerde men nog meer druk vanuit het middenveld op Spartanen te zetten wat succes had. In de 75ste min. nu over rechts een goede actie van Raymon Koning die wederom Hidde Koomen in stelling bracht en de op dat moment verdiende 2-3 op het scorebord zette. Daarna was het heen en weer voor beide partijen nog genoeg kansen om de score naar een hoger plan te tillen, maar goed keeperwerk van Marco Smit voorkwam dat gelukkig. Raymon Koning gleed nog een bal naast de verkeerde kant van de paal en Rob Neuvel was niet gelukkig met zijn kopbal. Na een dikke blessuretijd waarbij de scheidsrechter VVW goed gestemd was lukte het niet meer om de gelijkmaker op het scoreboard te krijgen. Voor Spartanen die in een goede flow van de laatste weken zitten een verdiende uitslag. VVW daalt af naar de middenmoot van de 3e klasse. Al met al diep teleurstellend maar zulke wedstrijden heb je er nu eenmaal tussen. De volgende keer beter zullen we maar zeggen.

Zondag 16 oktober speelt V.V.W. om 14.00 uur uit tegen Westfriezen, belangrijk want in de grijze middenmoot van de 3e klasse zijn we elkaars directe concurrenten! Hopelijk vind u allen weer in groten getale de weg naar de velden tot dan! Foto’s van de wedstrijd vindt u terug in het menu onder Foto's
Door Peter Schilperoort.

VVW2 – Purmersteijn 1-0(Gestaakt door blessure scheidsrechter)

Helaas kort na de goal van Hidde Koomen knapte er iets bij de scheidsrechter waardoor hij de wedstrijd niet verder kon vervolgen. Het voorstel van VVW om een andere scheidrechter te regelen werd door de tegenpartij niet aanvaard, dus rest een beslissing van de KNVB. Wedstrijd in z’n geheel overspelen, of de resterende tijd uitspelen met 1-0 voor VVW. 23 oktober is een inhaalweekend dus het zou zo maar kunnen. Jammer want VVW zette na de voorsprong goed door op zoek naar een 2e treffer.