Mededeling bestuur en TC over Kunstgrasveld

13-10-2016

Aan alle leden, coaches,trainers en vrijwilligers.

Naar aanleiding van vragen van ouders hebben bestuur en TC besloten, ondanks de mening van de KNVB en RIVM dat het gebruik van de kunstgrasvelden gewoon kan plaatsvinden, om de volgende regels te hanteren:

-Trainingen op kunstgras gaan door indien er geen ruimte op de trainings(gras)velden is. Wel moet er een lange broek en lange mouwen gedragen worden.
Ook word aangeraden om te douchen na het bespelen van het kunstgrasveld

-Wedstrijden zullen alleen als het nodig is op het kunstgrasveld plaatsvinden dus bij ruimtegebrek of slecht weer. Hierbij mag een lange zwarte kleur broek gedragen worden, een andere kleur mag officieel niet van de KNVB. Ook word aangeraden om te douchen na het bespelen van het kunstgrasveld.

In afwachting van de uitslagen van nieuwe onderzoeken die plaats gaan vinden zullen deze regels van kracht blijven.

Mocht u nog vragen hebben schroom niet om deze te stellen!

Bestuur en TC VVW