Resultaten 1 en 2

07-11-2016

Wisselvallig weekend voor VVW 1 en 2

SEW - VVW (1-1) 4-1

Op het schitterende nieuwe multifunctionele complex van SEW, werkelijk een lust voor het oog om te zien. Alleen wel minder voor de portemonnee, in het grand café koste een kopje koffie 1,75, maar goed wel met een lekker roomboterkoekje, en buiten bij het koffiekraampje was het volgens mij een stuk goedkoper maar dat even terzijde. De wedstrijd dan.

Als we ons nog de quote na de grote overwinning op DWOW(8-1) van Ton Sijm van vorige week kunnen herinneren. ”Zondag SEW uit, laat V.V.W. zien welke betekenis we aan deze uitslag mogen geven” Dan kunnen na het gisteren aanschouwd te hebben we volstaan met een heel kort verslag. Alleen de 1e helft deed VVW nog redelijk mee. Voetballend was SEW gewoon stukken beter en vooral verder in volwassenheid op het voetbalveld. Na 4 min. keek VVW na een flitsende aanval van SEW al tegen een achterstand aan. VVW was overal net een stapje te laat vandaag. Op 1 opleving na van Erwin Dol die nog voor de 1-1 aantekende zou het nooit een echte wedstrijd worden vandaag. De 2e helft was geheel voor SEW wat combineerde dat het een lieve lust was naar een terechte 4-1 einduitslag. Omdat hiermee feitelijk alles is gezegd en ik u niet verder wil vermoeien met scherpe analyses is er aan dit wedstrijdverslag een einde gekomen.

Volgende week Zondag 13 november speelt V.V.W. om 14.00 uur thuis tegen Kleine Sluis, we gaan er van uit dat VVW zich wil revancheren en de trouwe supporters van een mooie partij voetbal wil laten genieten. Voor nu tot dan! Foto’s van de wedstrijd vindt u terug in het menu onder Foto's
Door Peter Schilperoort

VV IJsselstein 3 - VVW 2 1-4

VVW 2 ging naar de provincie Utrecht voor een wedstrijd in de reserve 1e klasse. De verste tegenstander van ons tweede. Regen, wind en koude trotserend. Het spel was daardoor niet altijd even goed, maar men kwam met de volle buit uit Utrecht en dat rijdt een stuk lekkerder terug. Alles tot nu toe gewonnen!!! Deze keer door doelpunten van Tom Smit, Dani Houwerzijl, Kees Korver en Thijs Schouten. Was het vorige keer het eerste balcontact waardoor supersub Thijs een doelpunt maakte, hij deed er nu ‘dubbel zo lang over’! Het was zijn tweede balcontact. A.s zondag staat ons ongeslagen tweede team tegenover het ongeslagen Fortuna uit Wormerveer. Om 11.00 op Sportpark De Westrand. Evenals vorig jaar is men elkaars grootste concurrent. Toch bijzonder van de twee promovendi. Een geweldige prestatie van ons tweede team.