VVW 2 boekt fantastisch resultaat

20-11-2016

VVW 2 schrijft in 14 minuten clubgeschiedenis!!!!

VVW 2 moest nog een groot restant van de wedstrijd tegen Purmersteijn 2 inhalen. Dat vanaf minuut 31 in de eerste helft met een 1-0 voorsprong. Verkregen in de eerste 31 minuten. Met als inzet het periodekampioenschap(al bij gelijk spel) en mogelijk koploper(bij winst) in de Res. 1e klasse. Na 14 minuten werd er al gerust, maar er was bij het tweede team en bij de vele supporters een stuk gerustheid. 3-0. Want er moest nog een helft gespeeld worden. Echter, het feit dat VVW veel geconcentreerder/gemotiveerder begon dan Purmersteijn, zorgde ervoor dat er met doelpunten van Kevin van de Thiel(penalty) en Paul Neuvel met een 3-0 voorsprong gerust kon worden. Twee doelpunten in 14 minuten en 3-0 voor!!!! VVW begon met die 1-0 voorsprong, omdat men dus in de eerder gestaakte wedstrijd(blessure scheidsrechter)al had gescoord. De tweede helft werd in storm en regen gespeeld. Hidde Koomen en Tom Smit scoorde en voor de statistieken Purmersteijn en zo eindigde het duel in een 5-1 overwinning voor VVW 2.

Door de eerste 14 minuten twee keer te scoren en mede door het slechte weer werd het niet echt een mooie wedstrijd, maar is VVW 2 wel periodelampioen en koploper in de Res. 1e klasse!!!!. Ongelooflijk dat dit bij VVW haalbaar is en ook weer niet. De flow van het tweede duurt al een paar jaar en geeft aan hoe breed de selectie is die dit niveau aankunnen. En dat dit een groep is die veel voor elkaar over heeft als team. Klasse mannen!! Bedankt voor inzet, spel en spelvreugde die jullie telkens laten zien en wat deze sport zo leuk maakt om te spelen en te kijken.

Dat er clubgeschiedenis geschreven kon worden werd duidelijk door het vele publiek wat gekomen was. Zochten veel mensen de beschutting, ook langs de kant trotseerden veel mensen het barre weer om getuige te zijn van een stukje unieke clubgeschiedenis. Namens het tweede team alle supporters dank voor ieders aanwezigheid. Er kon dus gefeest worden en dat kunnen deze jongens ook. Zeker wanneer een vaste supporter, Danny Houwerzijl(vader van) een vat bier sponsort!! Ook namens het tweede team daarvoor hartelijk dank. VVW 2 is in ieder geval verzekerd van een mooi seizoenslot door deelnemer te zijn van nacompetitie. Dat daarvoor 8 wedstrijden gewonnen!! moesten worden geeft deze periodetitel alleen maar meer glans. Volgende week als trotse koploper naar DEM te Beverwijk. Foto's van de wedstrijd kijk in het menu Foto's