Club van 100 V.V.W.

21-11-2016

Club van Honderd kloppend hart van de vereniging

Afgelopen donderdag 17 november was de jaarvergadering van de Club van Honderd. Kees Rinkel deed als voorzitter het woord, maar liet de inbreng van een ieder volledig vrij. Een ontspannen sfeer. Kees opende met de mededeling dat Ina Sneeboer had toegezegd dat Jaap postuum lid zal blijven van de Club van Honderd. Jaap had net als broer Jan zeker aanwezig geweest, maar dat mocht helaas niet meer zo zijn. Het kenmerkt ook de Club van Honderd. De betrokkenheid bij de vereniging is groot en onderling kent men elkaar al jaren. Een grote trouwe vaste kern is al jaren lid en er mogen er altijd meer bij. Dat wordt zeer gewaardeerd door onze voorzitter, die middels een voorgelezen mail door Kees, zijn waardering liet blijken en het belang van deze club voor onze vereniging.

Voor € 45,00 is men lid en krijgt men een eervolle vermelding op het bord van de Club van Honderd in de kantine. Er worden allerlei jeugdactiviteiten mee gesponsord, maar ook bijvoorbeeld een bijdrage voor de geluidsinstallatie. Penningmeester Rene Dol van het hoofdbestuur gaf aan dit jaar voor het eerst geen sluitende begroting te hebben. Putten uit de reserves moet zo min mogelijk gebeuren en het liefst helemaal niet. Subsidies worden minder vanuit gemeente, dus is een gezelschap als de Club van Honderd, steeds belangrijker in haar bijdrage aan de vereniging. Daarmee mag men het gerust het kloppend hart van de vereniging noemen.

De wasmachines zijn bijvoorbeeld al tien jaar oud en zijn wellicht aan vervanging toe, gezien de mankementen die ze vertonen. Wie weet kan de Club van Honderd een bijdrage leveren. Een internationaal toernooi voor een team in Landgraaf. Wie weet….. En zo zullen er meer voorbeelden komen. De Club van Honderd zal in haar vergaderingen beslissen wie, wat en welke aanvraag gehonoreerd wordt. En daar heeft een ieder alle vertrouwen in en tot volgend jaar op de jaarvergadering! Daar zal dan ook weer het overzicht van gesteunde activiteiten ter inzage komen om te bespreken. Prima club, die Club van Honderd