VVW 2 weer winst

12-12-2016

VVW 2 beleeft een fantastisch sportief 2016

In 2016 heeft VVW 2 zo’n 22 wedstrijden voor de competitie gespeeld. 20 gewonnen, één gelijk en één verloren. Thuis al meer dan twee seizoenen ongeslagen. Afgelopen zondag tegen De Kennemers weer een wedstrijd met een bizarre ontknoping. Met 2-0 voorkomen door mooie goals van Huub Steltenpool en Kees Korver. Dat is wel één van de krachten van dit team. Het scorend vermogen. Zoveel spelers die een goal kunnen maken, dat is top. Het kwam op 2-1 door de Kennemers en gelijk daarop scoorde Thijs Schouten weer een goal en tekende voor de 3-1. De Kennemers wisten tot 3-3 terug te komen en met het gelijke spel had de tegenstander zich wel mee verzoend. VVW 2 gaat echter door tot aan de laatste seconde. In de 95e !! minuut scoorde Paul Neuvel de winnende treffer. Iedereen buitelde over elkaar van vreugde. 4-3 winst! Wat een geweldig slot van 2016. Promotie naar de Res. 1e klasse en op de helft van de competitie met een ruim verschil in deze klasse bovenaan staan. Geweldig. Wat 2017 brengt gaan we beleven, maar 2016 was top!!!