VVW- Strandvogels 1-0

23-01-2017

VVW wint vriendschappelijke derby tegen Strandvogels

Of VVW een terechte winnaar was van het vriendschappelijk duel kun je niet met 100% zekerheid zeggen. VVW won met 1-0, maar andere uitslagen gezien de kansen die beide ploegen creëerde, hadden andere uitslagen niet misstaan. 3-3, 3-4, 4-3 om maar wat te noemen. Het was een leuke pot waarin beide ploegen nu en dan verzorgd voetbal lieten zien. Een wedstrijd onder een blakend winterzonnetje bracht nog menige supporter van beide verenigingen naar sportpark De Westrand. Die konden in ieder geval zien dat beide ploegen goede scoringskansen wisten te creëren en dat geeft vertrouwen voor de tweede seizoenshelft. Voor beide ploegen was het een nuttige en leuke wedstrijd om na de winterstop mee te starten. Ruud Rinkel was weer bereid om dit duel te fluiten en dank daarvoor. Dat mag wel eens genoemd worden, dat men altijd op hem kan rekenen.