VVW 2 gelijk tegen VSV 2

29-01-2017

VVW 2 start tweede deel competitie met een gelijk spel

Het tweede team van VVW begon na de winterstop met een gelijk spel tegen VSV uit Velsen. VSV kwam beter uit de startblokken, maar VVW herstelde zich en naar mate de wedstrijd vorderde kwam men beter in het spel. Het daarbij behorend scoreverloop bleef echter uit. In deze wedstrijd kwam men twee keer op voorsprong en even zovele keren gaf men die uit handen. VVW had over de gehele wedstrijd gezien het betere spel en meer kansen, maar die moeten er dan nog wel in. Toen de benutte penalty van Kevin van der Thiel erin ging, was dat enigszins tegen de verhouding in, maar daarna was VVW de betere ploeg. VSV speelde zoals altijd tegen een koploper word gespeeld. Fel en VSV kwam in ieder geval om minimaal een punt te halen. Dat is VSV gelukt. Men ging rusten met 1-1.

In de tweede helft een pittige wedstrijd waarbij VVW druk op de tegenstander hield, maar als VSV eruit kwam, was dat altijd dreigend. VVW kwam weer op voorsprong door een mooie aanval. Paul Neuvel speelde in de diepte Twan Sijm in, die op zijn beurt de bal verlengde naar de vrijstaande Kevin van der Thiel. Kevin maakte het beheerst af. Het leek erop dat VVW de eerste driepunter na de winterstop aantekende, maar VSV wist uit een corner wederom langszij te komen. Er zijn wedstrijden dat het VVW heeft meegezeten en men wist dan te scoren in het laatste kwartier. Maar de verdediging van VSV wist dit te verhinderen. Bal van de doellijn gehaald en al, maar de 2-2 bleef staan. Gezien het spel kan VVW 2 met vertrouwen verder gaan. Foto's van de wedstrijd gemaakt door thuisfotograaf Dirk Haakman zijn terug op de website van VVW in het menu Foto's.