Goed spelend VVW 2 lijdt na 30 maanden eerste thuiscompetitienederlaag

27-03-2017

Het was 7 september 2014 dat VVW 2 de laatste keer thuis verloor. Helaas komt aan alles een keer een eind, dus ook aan deze fantastische presentatie.

Nadat Zouaven 2 in de beker onze reeks van 29 keer (competitie, beker -en oefenwedstrijden) op rij niet verliezen beëindigde, doorbraken de Strekers nu dus ook onze competitiereeks.

De uitwedstrijd werd op 2 oktober met 2-3 gewonnen door een goal van Tom in de laatste minuut. 4 spelers die gister in de basis speelden, startte ook in deze vorige wedstrijd.
De 17 jarige Freek Manshanden startte in spits en liet zien dat er zeker toekomst is voor VVW, door een zeer goede wedstrijd te spelen. Helaas wist Freek zijn sterke optreden niet verzilveren met een voor hem verdiende goal.

VVW kwam goed uit de startblokken en had enkele kansen op de 1-0. Helaas werden deze niet benut en lijkt het zo te zijn door een doorgebroken speler neersabelen geen rood meer is. Zouaven, dat veel overtredingen nodig had om ons af te stoppen, mocht zich daarom gelukkig prijzen dat men met 11 man verder kon. Het geluk voor de rood - grijzen werd nog groter toen zij de eerste beste kans in doel wisten te krijgen. Met 0-1 moesten we dus rusten.
De 2e helft kende hetzelfde beeld voor VVW, de bal wou er maar niet in. Doordat wij steeds meer naar voren drukte kregen de snelle voorwaartse van het leger van de paus meer ruimte en kansen. Gelukkig speelden de jongens achterin een onwijs goede pot, maar een 2e treffer konden zelfs zij niet voorkomen.Gezien het spel hadden we sowieso recht op meer, maar helaas bleef het scorebord steken op 0-2. Wel geeft dit hoop en moed voor de komende wedstrijden, want wanneer je met zoveel beleving, inzet en goed voetbal speel komen de resultaten vanzelf weer terug! toch nog enkele foto's van de wedstrijd genomen door  huisfotograaf Dirk Haakman. kijk in het menu Foto's

Groeten,

De tevreden coach Niels Bakker