VVW weer in linkerrijtje

24-04-2017

VVW is bezig aan mooie reeks!!! Kleine Sluis-VVW 2-4

VVW is bezig aan een goede reeks wedstrijden. Met name de tweede helft is de laatste vier wedstrijden sterk en dat was voor deze reeks bepaald niet het geval. De eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en was de 1-0 ruststand in het voordeel van Kleine Sluis niet geheel terecht. Het zijn echter de doelpunten die de stand bepalen en niet het vertoonde spel. Ondanks dat VVW in de eerste helft ook drie maal op de Kleine Sluis-goalie afging en dus niet tot scoren kwam. De eerste helft liet zich samenvatten als een matige eerste helft van beide kanten. Beide ploegen kozen wel voor de aanval en zo waren er kansen over en weer. De 1-0 voorsprong kwam tot stand in de 45e minuut.

VVW en Kleine Sluis gingen rusten en VVW bleek na de thee door de tegengoal wakker te zijngeschud. Men kwam na de rust gedreven het veld op. Met name Rob Rinkel en Raymon Koning speelden een prima wedstrijd en vooral de tweede helft. Het was dan ook vlak na de thee dat VVW de gelijkmaker liet aantekenen. Rob Rinkel speelde Rob Neuvel slim aan en die trok de bal voor en daar stond Tom Smit om weer een treffer te maken. Even later ging Hidde Koomen alleen op de keeper af, maar die was Hidde de baas. Na zo’n 12 minuten te spelen hield Marco Smit op geweldige wijze de bal uit het doel. Niet veel later speelt Raymond Koning Tom Smit aan voor het doel van Kleine Sluis en Tom maakte koppend een echte spitsengoal, 1-2!!! Even later tekende Joris Schouten bijna voor de derde met een mooie passeerbewegingen. Dat lukte net niet. Hidde Koomen deed dat wel uit een corner. Kleine Sluis was de eerste helft met corners steeds gevaarlijk, maar VVW scoorde via Hidde dus wel uit één van haar corners. 1-3!!

Met nog 20 minuten te gaan een mooie marge. Bart Boos kwam erin voor Hidde Koomen. Met nog een kwartier te gaan maakte Kleine Sluis uit een vrije trap de 2-3. Even leek het erop dat VVW zich terug liet zakken. Echter, men bleef het eigen spel spelen en daarmee was het de hele tweede helft de betere ploeg. Even later werd die speelwijze beloond. ‘Good-old’ Bart Boos scoorde een mooie en belangrijke goal. De bal vanaf zijkant zestien in de lange hoek. De blijdschap was groot en VVW moet vooral doorgaan met deze goede reeks.

Een beetje dromen over mogelijk de belangrijkste ‘periode’ van dit seizoen. En het is weer mooi om in de krant te zien dat VVW weer in het linkerrijtje staat.

Ton Sijm

Op de foto(door Gerard Mol) de scorende Tom Smit met zijn tweede goal. Meer foto's van deze wedstrijd kijk in het menu Foto's.