Hoe verder na de brand??

28-04-2017

Na overleg met bestuur en TC zijn we tot de volgende besluiten gekomen.

 

Er zal dit seizoen(komende 3 weken) niet meer op de Westrand gevoetbald worden. Trainingen zullen pas vanaf 8 Mei hervat worden met uitzondering van de selectie. Het afgebrande gedeelte zal worden afgezet zodat niemand erbij kan komen. Kleedkamers kunnen niet of nauwelijks gebruikt kunnen worden i.v.m. ontbreken van gas, water en licht. Voetballers worden verzocht om thuis te douchen.

 

Door de competitieverplichting van de A-categorie zal de wedstrijd van VVW 1 tegen Hugo Boys a.s. zondag plaatsvinden om 14:00 op het terrein van Strandvogels. De wedstrijd van VVW 2 tegen DEM zal woensdagavond om 19:30 ook bij Strandvogels plaatsvinden. De wedstrijd van de JO 19-1 zal dinsdagavond bij Sporting Andijk gespeeld worden.
De thuiswedstrijden van alle overige teams van het weekend van 6/7 Mei en verder zullen zoveel mogelijk bij de uitspelende teams worden ondergebracht. Als een team dus thuis tegen FC Medemblik moet spelen zal deze wedstijd in Medemblik plaatsvinden.

 

Van een aantal teams zijn de spelerspassen verbrand. Zonder spelerspas kan gespeeld worden maar dan moet er wel een identiteitsbewijs moeten worden getoond. Verwachting is dat er niet moeilijk over gedaan wordt als die niet in het bezit van de speler is.

 

Voor het nieuwe seizoen zal naar een tijdelijke noodkantine/kleedkamers worden gezocht.
Verder hebben diverse verenigingen, mensen en instanties al hulp toegezegd wat door ons zeer op prijs wordt gesteld. Voor zover iedereen bedankt voor alle hulp. als er vragen zijn graag een email sturen naar info@vv-vvw.nl
Hou de site in de gaten voor de laatste nieuwsfeiten.

 

Bestuur VVW

Alle nieuwsberichten

Nieuws