VVW'er help ons!!

29-04-2017

VVWer “HELP ONS”.

Het seizoen zit er bijna op en wij van de TC zijn al weer maanden bezig met het volgende seizoen. Het wordt steeds lastiger trainers en coaches te strikken voor onze senioren en jeugd.

We hebben al tientallen gegadigden gevraagd, maar horen de meest uiteenlopende excuses het niet te doen, gezondheid, sabbatical, geen zin, drukte enz.

Wij gaan door maar hebben dus voor volgend seizoen nog geen assistente trainer voor de selectie onder leiding van Marco, die dan tevens ons 2de coacht.

Wij willen je vragen eens na te denken over eventuele gegadigden die deze functie kunnen en willen gaan doen voor onze mooie club. Denk aan familie, collega’s op je werk of school, familie, kennissen, het maakt niet uit. Er moet toch een capabel persoon zijn die deze mooie functie wil invullen en er staat ook nog een vergoeding tegenover.

Weet je iemand geef het door aan een van de TC leden (kan je vinden op de site) en wij gaan er mee aan de slag.
Alvast dank en denk met ons mee.

Dagmar de Hoog namens de TC.