Bezoek het nacompetitieduel van VVW 2 a.s. zondag

17-05-2017

Zondag 21 mei nacompetitie VVW 2- USV Hercules 2 11.00 uur bij Sporting Andijk

Door een geweldige start als debutant in de 1e klasse had VVW 2 zich al in november geplaatst voor deze nacompetitie. Een lastige 2e seizoenshelft zorgde ervoor dat een 4e plaats op de ranglijst het eindstation was, wel mag VVW 2 zich wel het hoogst geëindigde reserve elftal van West-Friesland over het seizoen 16/17 n...oemen.

De 4e plaats zorgt ervoor dat het 2e tegen de hoogst geklasseerde hoofdklasser (11de) dient te spelen. Dit is USV Hercules uit Utrecht.

Een sportvereniging uit 1882 met maar liefst 2500 leden… De hoofdmacht van deze Utrechtse reus speelt momenteel tegen het roemruchte Spakenburg om in de volgende ronde te komen voor een plek in de 2e divisie.

De winnaar van deze tweeluik mag het opnemen tegen de Purmersteijn 2 en Magreb ´90 2. Op het Westrand kwamen jullie vaak in groten getale naar ¨hot 2¨! Wij hopen dat jullie a.s. zondag ook de weg naar Andijk kunnen vinden, om daar VVW 2 te steunen.

Alvast bedankt en tot zondag!

Vorig HOT 2 LEGENDS Seizoen 2015/2016
Komt daar een HOT LEGENDS Seizoen 2016/2017 bij? Meer weergeven