Update voortgang na de brand

19-05-2017

Update 19 mei 2017

Hier weer een update betreffende de voortgang na de brand.

De verzekering heeft de sloopgrens vastgesteld, ook hebben we de sloopvergunning ontvangen. Dat betekent dat de kantine, bestuurskamer en enkele kleedkamers gesloopt kunnen gaan worden.
Dit zal over enkele weken gaan gebeuren.
Door de brand is de vloerverwarming kapot. Dit kan alleen hersteld door de alle vloerverwarming in alle kleedkamers te verwijderen en opnieuw aan te leggen. Dit zijn behoorlijk kosten. De vraag wordt gesteld of het dan niet beter is alle kleedkamers te slopen. Wanneer het gehele complex gesloopt wordt, geeft dat meer mogelijkheden wat betreft herbouw. Of dat een optie is, is mede afhankelijk van wat de verzekering gaat uitkeren..
De kantine wordt uiteraard herbouwd. Er is/komt een bouwcommissie van handbal en voetbal samen. Het is zeker dat het één kantine wordt, dus voor handbal en voetbal samen. Dit geeft voordelen qua ruimte, indeling, maar ook qua vrijwilligers.

Zaterdag komt er een tijdelijk unit te staan voor de oude kantine, dit is een unit van ongeveer 250 m2 die op Schiphol stond. Dit wordt dan een tijdelijke ruimte voor ongeveer een jaar.
Er is voorlopig geen gas, water en elektra. Geen warmwatervoorziening dus. Er wordt samen met VVW handbal bekeken of er een tijdelijke warmwatervoorziening geplaatst kan worden voor volgend seizoen.. Mogelijke optie is douche units.

Als er meer nieuws is laten we dit uiteraard weten.

Bestuur VVW

Alle nieuwsberichten

Nieuws