Geslaagd Bedrijven/familietoernooi

28-05-2017

Bedrijven/familie toernooi bij de buren onder een blakend zonnetje een succes

Het bedrijven/familietoernooi, het 22e in de rij, is op het sportcomplex van Strandvogels een mooi succes gebleken. Dat geld voor beide verenigingen, deelnemers, vrijwilligers en organisatie. Om 11.00 op 25 mei was de aftrap van alweer de 22e editie van het Bedrijven/familietoernooi om de Theo Dol wisselbokaal. Het weer zat aan alle kanten mee. 16 teams gingen met elkaar de strijd aan in 16 poules. Ondertussen kon men genieten van een drankje(deelnemers tijdens toernooi geen alcohol) en lekkere broodjes.

Een ieder die dat verzorgde stond daar als vrijwilliger om het de deelnemers en belangstellenden naar de zin te maken. De sfeer was lekker ontspannen tijdens het hele toernooi en ook daarna. Het was voor een ieder weer een leuke dag geweest. Met dank aan Strandvogels voor gebruik van het complex en alle vrijwilligers en dat zijn er echt heel wat om zo’n dag draaiende te houden, die deze dag samen met de deelnemers tot een succes maakte.

De winnaars van de poules:
Poule A: Steltenpool Sport

Poule B: Schouten Timmerwerken

Poule C: Gebr. Breg

Poule D: Dekker Glascultures

De winnaar van de Theo Dol wisselbokaal was wederom Steltenpool Sport, die de bokaal al een aantal keren heeft gewonnen. Al met al terug kijkend op een geslaagd toernooi en op naar de 23e maal. Wat zal zijn op 10 mei 2018 op Hemelvaartsdag. Noteer deze datum alvast. De volgende editie zal weer plaats vinden aan De Westrand. Kijk voor de vele foto's gemaakt door fotograaf Dirk Haakman op deze website in het menu Foto's