Noodvoorziening VVW en de werkzaamheden

29-05-2017

Zoals een ieder intussen wel weet zijn we hard bezig de noodvoorzieningen op tijd voor het nieuwe seizoen gereed te krijgen. De nieuwe kantine met vergaderruimten staat al, maar daar moet nog veel gebeuren. Om te voorkomen dat een ieder zelfstandig aan de gang gaat, uiteraard met alle goede bedoelingen, vragen wij eenieder om eerst even contact met de clubmensen op te nemen die er verantwoordelijk voor zijn als je iets wilt doen.

Eerste aanspreekpunt is;

Frank Groot,
06 31690912 of 0228583541

grootfrank@outlook.com

Tweede aanspreekpunt is;

John Groot

0623509531 of 0228581216

john.groot@quicknet.nl

Uiteraard hebben we nog vele vrijwilligers nodig die de handen uit de mouwen willen steken.
Dus heb je tijd, ben je handig en wil je wat voor de club doen.
Geef je op bij een van de bovenstaande personen of andere mensen van de club. Geef ook even aan wat je zou willen doen. Dat is voor ons handig als we handjes nodig hebben en kunnen we gericht mensen benaderen.

Alvast dank

Frank en John